Samen op koers!

9 t/m 13 september 2024: een meerdaagse zeilreis voor jongeren die kanker hebben (gehad) in de leeftijd van 18 tot en met 39 jaar.

Ervaringen

Ik vond het een super reis om mee te maken en heb enorm genoten van het varen en het weer even terug komen in het hier en nu. In deze dagen heb ik mezelf weer even gevonden en optimaal kunnen genieten.”

“Het was een bijzonder geweldige ervaring. Ontzettend zwaar, grensverleggend en intens. Ik raad het mensen zeker aan want het is een ervaring om nooit te vergeten! Hoe heftig het ook was, qua zeeziekte , vermoeidheid en lichamelijke inspanning, ik zou zo weer mee gaan!”

“Beseffen dat je met zijn allen in hetzelfde schuitje zit. En ervaringen met elkaar kunnen delen met mensen die begrijpen wat je hebt doorgemaakt.”

“Dank jullie wel voor een fantastische reis. Het was zeker een unieke ervaring die ik voor geen goud had willen missen.”

Kan ik dit aan?

Je zou jezelf vragen kunnen stellen als: ‘Kan ik vier uur achter elkaar op de been zijn?’, ‘Ben ik sportief aangelegd?’, ‘Durf ik mijn grenzen te verleggen?’ en ‘Ben ik toe aan vijf avontuurlijke dagen van huis?’.

Vaak is het tijdens en na kanker extra moeilijk om in te schatten waar je persoonlijke grens ligt. Je wilt veel, maar kan soms niet meer alles wat je vroeger misschien wel kon.

De bemanning weet dat er geen groep top atleten mee komt varen. Dus er wordt overal rekening mee gehouden. Ook is er altijd een arts aanwezig op het schip.

Twijfels? Neem contact met ons op via samenopkoers@jongerenenkanker.nl

Foto’s 2021