Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ooit afgevraagd hoe een imposant zeilschip van 60 meter lang en 12 meter breed, veilig van A naar B komt op open zee?! Het antwoord is lef, zelfvertrouwen en TEAMWORK. Dat is dan ook precies waar het bij deze reis om draait: terugkomen in je eigen kracht na kanker, samen met een fantastische groep jonge mensen!

Of je nu nog in behandeling bent, of jaren geleden ziek bent geweest; wij dagen jou uit om het roer letterlijk en figuurlijk (terug) in eigen hand te nemen en je grenzen te verleggen aan boord van de Eendracht. Na het grote succes in 2016, 2018, 2020, 2021 en 2022 gooien wij in zomer 2023 weer de trossen los met jullie. Dus ben jij toe aan 5 dagen uitwaaien, lachen en bikkelen tijdens een super gave zeilvakantie op de Noordzee? Meld je nu aan in het aanmeldformulier onderaan deze pagina!

Om iedereen deze unieke kans te geven hebben nieuwe deelnemers voorrang en komen de deelnemers van 2016, 2018, 2020, 2021 en 2022 eerst op een wachtlijst te staan. 

Meer informatie over deze reis? Klik dan hier

 

Wat kost deze reis?

Deze reis kost Stichting Zeilschip Eendracht ongeveer €1.000,- per persoon. Maar middels subsidies en sponsoring van Stichting C.J. Jaski Fonds kunnen we deze reis voor een mooie prijs aan onze lotgenoten aanbieden. Omdat niet iedereen evenveel geld te besteden heeft, betaal je voor deze reis naar draagkracht. Je kunt in het aanmeldformulier kiezen uit onderstaande eigen bijdragen*:

  • €100,-
  • €200,-
  • €300,-

*Deze prijzen zijn inclusief overnachtingen en alle maaltijden voor de hele week.

Daarnaast is het voor meerdaagse activiteiten verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar). Na je aanmelding neemt Stichting Jongeren Kanker hierover contact met je op.

 

Voor deze reis gelden de algemene voorwaarden van Stichting Jongeren en Kanker en de algemene voorwaarden van Stichting Zeilschip Eendracht

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.