Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hou je van een uitdaging en kan je wel tegen een stootje? Dan is onze Wipeout-activiteit echt wat voor jou! Op vrijdag 5 augustus gaan we de Wipeout parcours (bekend van tv) trotseren in Zoelen. Van deze inspanning krijg je natuurlijk honger, daarom sluiten we de dag samen af bij een foodfestival, waar je onder het genot van wat lekkers een dansje kan wagen bij de DJ. Bij dit evenement is ook een naaste (partner, vriend(in), broer/zus) welkom!

Voor de wipeout-activiteit en foodfestival betaal je een eigen bijdrage van €20,-. Daarnaast is het nodig om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar). Dit geldt voor zowel jezelf als je naaste. Ben je nog niet aangesloten? Doe dit dan hier.

Let op! Bij al onze activiteiten is deelname op eigen risico!

Lijkt jou het leuk om mee te gaan? Schrijf je dan snel hieronder in. Een eventuele naaste kun je via het formulier apart aanmelden.

 

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.