Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Leven met en na kanker, hoe doe je dat?

De impact van kanker op je leven is groot. Helemaal als je in de bloei van je leven bent. Misschien ben je bezig om carrière te maken, heb je een actief sociaal leven of jonge kinderen. Wie begrijpt dan wat je meemaakt? We organiseren een avond speciaal voor jongvolwassenen (18-39 jaar) die kanker hebben of hebben gehad. Deze bijeenkomst is zowel live als online te volgen.

Tijdens deze Meet Up geven deskundigen antwoord op verschillende levensvragen waar jongvolwassenen mee te maken kunnen krijgen zoals vragen over relaties, studeren, zelfbeeld, carrière, energieniveau en of vruchtbaarheid. Ook zijn er twee jongvolwassenen aanwezig die hun persoonlijke ervaringsverhaal vertellen. Na de Meet Up is er tijd om andere AYA’s te ontmoeten en ervaringen met elkaar en met de sprekers uit te wisselen.

Ben je geïnteresseerd, kom dan op donderdag 16 februari van 19:30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) naar de Meet Up in het Antoni van Leeuwenhoek. Wil je het liever online volgen? Dat kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom op deze Wereldkankerdag Meet Up.

Meld je aan via: https://www.avl.nl/agenda/2023/wereldkankerdag-meet-up-voor-jongvolwassenen/

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.