Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

“Kan ik dit wel aan?”
“Hoe intensief is het?”
“Hoe groot is de boot?”
“Met hoeveel mensen ben ik aan boord?”
“Word je niet misselijk op zee?”

Zomaar een greep uit de vragen die we regelmatig krijgen van mensen die zich hebben ingeschreven of nog twijfelen zich in te schrijven voor onze zeilreis. Om deze twijfelaars over de streep te trekken organiseren wij een vragenuurtje.

Op 29 juni vanaf 19:30 uur ben je welkom tijdens een digitaal vragen(v)uurtje om ons de hemd van het lijf te vragen. Ben je nieuwsgierig, heb je een vraag of twijfel je of de zeilreis iets voor jou is? Zet deze datum in je agenda!

Klik hier voor de link naar de meeting.

Mocht je voor 29 juni al je vraag willen stellen over de zeilreis, dan kun je altijd even mailen naar charissa@jongerenenkanker.nl of een appje sturen naar Charissa. Zij was vorig jaar voor het eerst deelneemster en dit jaar mede-organisator van de reis en beantwoordt je vraag graag.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.