Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Parallel symposium VOX survivors met als thema ‘werkgeluk’

VOX, de survivorgroep van de Vereniging Kinderkanker Nederland, organiseert parallel aan het symposium in het Prinses Maxima Centrum een bijeenkomst voor survivors over ‘werkgeluk.’ Werken is voor veel mensen belangrijk. Helemaal als je kunt doen waar je goed in bent, in een functie die bij je past en als je helemaal jezelf kunt zijn. Dit zorgt voor meer plezier in het leven.

 

Moet je als survivor meer je best doen om kansen voor jezelf te creëren in een lastige arbeidsmarkt? Of heb je juist moeite met het uitoefenen van je baan? Dat jij (kinder)kanker hebt gehad en misschien te maken hebt met late gevolgen kunnen hier invloed op hebben. Bij het vinden van passend werk, als in het uitoefenen van een baan.

 

Deze middag delen meerdere mensen hun ervaringen en experts uit het veld geven concrete tips. Het is ook mogelijk je eigen ervaringen te delen. De VOX-bijeenkomst is in tegenstelling tot het onderwijssymposium hybride, dus je kunt zowel fysiek als online bijwonen.

 

Meer informatie vind je hier:

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.