Laden Evenementen

Ongewenst kinderloos na kanker kan een thema zijn dat voor jou speelt als jongvolwassene die kanker heeft of heeft gehad. Het kan voelen als een groot verdriet of gemis, of misschien vind je het (ook) een beladen onderwerp, zowel voor jou als voor je naasten. 

Hoe ga je ermee om als je door kanker en de bijbehorende behandelingen geen kinderen meer kunt krijgen? Of als je graag nog een kind had gekregen, maar dit door kanker niet meer gaat. En, wat is de ervaring van andere lotgenoten bij dit onderwerp? 

Speciaal voor mensen die als kind of jongvolwassene (18 tot 40)  kanker hebben of hebben gehad organiseren Stichting Jongeren en Kanker, het AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk en IPSO centrum IntermeZZo in Zwolle op zaterdag 29 juni een themabijeenkomst over ongewenste kinderloosheid na kanker. Ook partners zijn van harte welkom.

Simone Sinjorgo leidt als spreker deze themabijeenkomst. Samen praten we over ongewenste kinderloosheid. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor lotgenotencontact, zodat je ervaringen kunt uitwisselen met andere jongvolwassenen die kanker hebben of hebben gehad. Er wordt gezorgd voor hapjes en drankjes.

Heb je zelf te maken met ongewenste kinderloosheid door kanker? Dan nodigen we je van harte uit. Ken je andere jongvolwassenen die hiermee te maken hebben? Stuur deze uitnodiging dan vooral door. Het kan enorm fijn zijn om ervaringen over dit onderwerp uit te wisselen met lotgenoten.

Alles op een rijtje:

Datum: zaterdag 29 juni 2024

Tijd: van 11:00 tot 14:00 uur, inloop vanaf 10:30 uur.

Locatie: IntermeZZo Zwolle, Dokter van Thienenweg 1a, 8025 AL Zwolle

Aanmelden: Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.

Bij vragen kun je een mailtje sturen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Zien we je bij de themabijeenkomst?

We gebruiken deze informatie om mensen samen te kunnen brengen voor carpoolen.
Ook partners zijn bij deze themabijeenkomst van harte welkom
We vragen dit i.v.m. indeling van de zaal.
We vragen dit i.v.m. de hapjes en drankjes tijdens de bijeenkomst. Indien ja, kun je hieronder verdere toelichting geven.
bv. vegetarisch, notenallergie, etc.

 

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.