Laden Evenementen

Ben jij ook toe aan heerlijke zomervibes en wil je samen met ons genieten van een dag met lotgenoten aan zee? Geef je dan snel op voor onze Stranddag in Workum, Friesland!

In samenwerking met Kite4Life Foundation en VOX organiseren wij een heerlijke stranddag. Tijdens deze dag worden er, afhankelijk van het weer, strandactiviteiten georganiseerd zoals powerkiten. Daarnaast wordt er gezorgd voor een lunch en borrel zodat je samen met andere lotgenoten een heerlijk onbezonnen dag kan beleven aan zee. 

Tijdens deze activiteit mag je alleen komen, of samen met je directe naaste. Dit kan bijvoorbeeld iemand zijn die tijdens je ziekteperiode erg dicht bij je heeft gestaan. Let op: deze persoon moet ook een aanmeldformulier invullen.

Voor wie: Jongvolwassenen tussen de 18 en 40 jaar, die kanker hebben (gehad) en hun directe naaste (partner/broer/zus/vriend(in)). Het is niet de bedoeling dat je je met een van je ouders aanmeldt!

Door wie: De stranddag is een samenwerking van Kite4Life Foundation, VOX en Stichting Jongeren en Kanker. 

Locatie: De stranddag vindt plaats in Workum, Friesland. 

Kosten: Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage naar draagkracht p.p. gevraagd.
Hierbij kun je kiezen uit € 10,-, € 15,-  of  € 20,-.

Dit is inclusief:
– activiteiten op het strand;
– lunch;
– borrel

Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar). Hierover ontvang je na aanmelding meer informatie. Het lidmaatschap is niet verplicht voor de direct naaste. 

Aanmelden
Tijdens de beachdag hebben wij ruimte voor een beperkt aantal deelnemers dus meld je snel hieronder aan!

Vragen? Stuur een e-mail naar katelijne@jongerenenkanker.nl of laura@jongerenenkanker.nl en we helpen je graag!

Let op: na het invullen van het aanmeldingsformulier zal iemand van SJK per mail contact met je opnemen over je aanmelding. Check hiervoor regelmatig je Spam inbox. Wij merken geregeld dat mails vanuit ons in de Spam inbox terecht komen. Je aanmelding is pas definitief na het overmaken van de eigen bijdrage en aansluiting bij Stichting Jongeren en Kanker. (de verplichte aansluiting bij de stichting SJK à €25,- per jaar geldt niet voor de naaste maar mag natuurlijk wel. Je zou onze stichting daarbij heel erg helpen! De informatie hierover volgt in het verdere contact met iemand vanuit SJK. 

 

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.