Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In het ziekenhuis kom je ze waarschijnlijk weinig tegen: andere jonge mensen met kanker. En dat terwijl het soms ontzettend fijn kan zijn om juist eens leeftijdgenoten te ontmoeten, die begrijpen hoe kanker het leven op z’n kop kan zetten.
Proosten jullie met ons mee in het hoge noorden? Volop de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, of het juist eens een avondje ergens anders over te hebben onder het genot van een drankje!
Je bent van harte welkom om je partner, een broer/zus of een vriend(in) mee te nemen!

Wanneer: Zaterdag 11 november 2023
Tijd: vanaf 15:00 tot ong. 18:00
Locatie: Eetcafé Groothuis, Stationsstraat 75, 7811 GS Emmen – We zullen een briefje ophangen met ‘SJK-borrel’, zodat we elkaar kunnen vinden! (Bel of app op 06-15021625 als je ons niet kunt vinden!)

Voor wie: Iedereen tussen de 18 en 40 jaar die kanker heeft, of ooit heeft gehad. Partners, broers, zussen en vrienden zijn ook van harte welkom!

Kosten: In principe is het eerste rondje van ons, daarna rekent iedereen gewoon zijn eigen drankjes af, dus je kunt het zo duur (of goedkoop) maken als je zelf wilt.

Aanmelden: Aanmelden is niet nodig, maar is zeer welkom (via mail of app). Dan weten we een beetje hoeveel mensen we kunnen verwachten! Mailen kan naar activiteitencommissie@jongerenenkanker.nl, appen op 0615021625

Door wie: De activiteitencommissie van Stichting Jongeren en Kanker (jonge mensen die zelf kanker hebben gehad), i.s.m. IPSO centrum Sigrids Garden

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten in Emmen!!!


Foto = van een eerdere borrel op een andere locatie, ter illustratie hoe gezellig we zijn 😉

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.