Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Brabant en omstreken opgelet: het is weer SJK-borreltijd!

In het ziekenhuis kom je ze waarschijnlijk weinig tegen: andere jonge mensen met kanker. En dat terwijl het soms ontzettend fijn kan zijn om juist eens leeftijdgenoten te ontmoeten, die begrijpen hoe kanker het leven op z’n kop kan zetten.
Proosten jullie vrijdag 21 januari 2023 met ons mee in het altijd gezellige Eindhoven? Volop de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, of het juist eens een avondje ergens anders over te hebben onder het genot van een drankje!
Je bent van harte welkom om je partner, een broer/zus of een vriend(in) mee te nemen!

Wanneer: Zaterdag 21 januari 2023
Tijd: We zullen tussen 15:00 en 18:00 uur aanwezig zijn
Locatie: Stadscafé Spijker Stratumseind 15-21, 5611 EN, Eindhoven – We hebben de tafel helemaal links in de hoek bij het raam! Kan je ons niet vinden? bel of app dan even naar 06-36579922.

Kosten: Het eerste rondje is van ons, daarna rekent iedereen gewoon zijn eigen drankjes af, dus je kunt het zo duur (of goedkoop) maken als je zelf wilt. 🙂

Aanmelden: Aanmelden is niet nodig, maar is zeer welkom (via mail of app). Dan weten we een beetje hoeveel mensen we kunnen verwachten! Aanmelden kan door te mailen naar daan@jongerenenkanker.nl of een appje te sturen naar Daan (06-36579922)
Vragen: Stuur een mailtje of appje naar hetzelfde mailadres of telefoonnummer dat hierboven staat benoemd.

Hopelijk tot dan!

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.