Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Dit event is bijna uitverkocht, nog twee plekken beschikbaar! (03/09)

Ben je tegen het einde van de zomer toe aan een heerlijk weekendje weg op het strand event? En wil je dit eventueel met je directe naaste (partner/broer/zus) doen die tijdens je ziekteperiode erg dicht bij je heeft gestaan? Meld je dan aan voor ons Beach weekend waarbij diverse strandactiviteiten worden georganiseerd en jullie hierna tot rust kunt komen tijdens een heerlijke hotelovernachting bij NH Hotel Zandvoort. Tijdens dit weekend worden er, afhankelijk van het weer, activiteiten georganiseerd zoals Kitesurfen, beachvolleyballen en wordt er in de avond een lekkere bbq verzorgd waarbij je gezellig samen in een ontspannen omgeving met lotgenoten bent.

Voor wie: Jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar, die kanker hebben (gehad) en (eventueel) hun directe naaste (partner/broer/zus). Het is niet de bedoeling dat je met een van je ouders je aanmeldt!

Kosten: Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van € 70,- p.p. gevraagd.

Dit is inclusief:

– 2 overnachtingen in een hotel + ontbijt;
– 1x lunch op zaterdagmiddag + 2 consumpties;
– bbq op zaterdagavond + 3 consumpties;
– fietshuur van hotel naar strandlocatie;

Dit is exclusief:

– eten/drinken vrijdagavond;
– eventuele parkeerkosten indien je met eigen vervoer komt;
– overige consumpties

Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar). Dit geldt voor zowel jezelf als je direct naaste. Hierover ontvang je na aanmelding meer informatie.

Corona maatregelen: Wij spelen in op de maatregelen die in september zullen gelden. Afhankelijk van de maatregelen behouden wij ons voor het Beachweekend aan te passen, te verplaatsen of niet door te laten gaan.

Vragen over deze activiteit? Stuur een e-mail naar bart@jongerenenkanker.nl en we helpen je graag.

Aanmelden

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit Beachweekend. Aanmelden kan tot 1 september. Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier!

Let op: na het invullen van het aanmeldingsformulier zal iemand van SJK contact met je opnemen over je aanmelding. Check hiervoor regelmatig je Spam inbox. Wij merken geregeld dat mails vanuit ons in de Spam inbox terecht komen. Je aanmelding is pas definitief na het overmaken van de eigen bijdrage en aansluiting bij Stichting Jongeren en Kanker. De informatie hierover volgt in het verdere contact met iemand vanuit SJK.

Annuleringsvoorwaarden

Ivm de reservering die gemaakt dient te worden voor het hotel vragen we je om je alleen aan te melden als je daadwerkelijk mee gaat. In geval dat er toch geannuleerd dient te worden vanuit de deelnemer, kunnen wij niet garanderen dat een teruggave van de eigen bijdrage mogelijk is.

Als er vanuit SJK geannuleerd wordt, krijg je de eigen bijdrage terug.

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.