Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ooit afgevraagd hoe een imposant zeilschip van 60 meter lang en 12 meter breed, veilig van A naar B komt op open zee?! Het antwoord is lef, zelfvertrouwen en TEAMWORK. Dat is dan ook precies waar het bij deze reis om draait: terugkomen in je eigen kracht na kanker, samen met een fantastische groep jonge mensen!

Of je nu nog in behandeling bent, of jaren geleden ziek bent geweest; wij dagen jou uit om het roer letterlijk en figuurlijk (terug) in eigen hand te nemen en je grenzen te verleggen aan boord van de Eendracht. Na het grote succes in 2016, 2018, 2020 en 2021, gooien wij in zomer 2022 weer de trossen los met jullie. Dus ben jij toe aan 5 dagen uitwaaien, lachen en bikkelen tijdens een super gave zeilvakantie op de Noordzee? Schrijf je in op de site van de Eendracht via de link. DE REIS ZIT VOL, aanmelden voor de wachtlijst is nog wel mogelijk door een mail te sturen naar activiteiten@jongerenenkanker.nl! 
Om iedereen deze unieke kans te geven hebben nieuwe deelnemers voorrang en komen de deelnemers van 2016, 2018, 2020 en 2021 eerst op een wachtlijst te staan. Deze reis is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Stichting C.J. Jaski Fonds.
Meer informatie over deze reis? Klik dan hier