Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het jaarlijkse relaxweekend komt er weer aan!

End of Summer: Relaxen aan het water.

Ben je tegen het einde van de zomer toe aan een relaxed weekendje weg op een prachtige locatie aan het water? Ga dan samen met een groep lotgenoten helemaal opladen tijdens verwennende behandelingen en leuke (buiten)activiteiten. Lekker eten en gezellig samen zijn komen ook niet tekort tijdens dit tweedaagse Relaxweekend.  Alle locaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. 

Tijdens het relaxweekend zullen twee locaties centraal staan: Huis aan het Water in Katwoude waar de meeste activiteiten plaatsvinden. We overnachten in in de Overleekerhoeve in Monnickendam.

Wij spelen in op de maatregelen die in Augustus zullen gelden. Afhankelijk van de maatregelen behouden wij ons voor het Relaxweekend aan te passen, te verplaatsen of niet door te laten gaan. Om iedereen deze unieke kans te geven hebben nieuwe deelnemers voorrang en komen de deelnemers van 2018 en 2019 eerst op een wachtlijst te staan.

Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van € 80,- p.p. gevraagd. Dit is inclusief overnachting, maaltijden, snacks en alle activiteiten. Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar). Na je aanmelding neemt Stichting Jongeren Kanker hierover binnen enkele dagen contact met je op.

Als je vragen hebt stuur dan een e-mail naar marijke-hendrikx@jongerenenkanker.nl, we helpen je graag verder! Meer informatie over het Relaxweekend kun je hier vinden:

We gebruiken deze informatie om mensen samen te kunnen brengen voor carpoolen.
We vragen dit ivm de kamerindeling.
bv. vegetarisch, notenallergie, etc. We kunnen beperkt rekening houden met wensen die gaan over smaak.

Lees hier de algemene voorwaarden 

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.