Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Tijdens ons driedaagse Relaxweekend kom je in contact met leuke mensen waarbij je niet veel uit hoeft te leggen. We staan voor je klaar om je in de watten te leggen. Je mag genieten van het prachtige uitzicht bij het Huis aan het Water en achteroverleunen in de tuin van de Overleekerhoeve. 

We hebben een écht relaxed programma op de planning staan. Hier een sneak peek (onder voorbehoud):

VRIJDAGMIDDAG: Aankomst op de Overleekerhoeve, kennismaken in de tuin en samen eten.

ZATERDAG: uitgebreide verwenochtend of een creatieve workshop bij Huis aan het Water; korte boottocht naar het mooie dorpje Marken; BBQ; afsluiten met een kampvuur op de Overleekerhoeve. Gedurende de dag zijn er voldoende rustmomenten. 

ZONDAG: uitslapen of ‘vroege vogel’ activiteit; lekker ontbijten en ontspannen op de Overleekerhoeve; lunch bij Huis aan het Water & een bijzondere afsluiting van het weekend. 

Wanneer: vrijdag 17 juni, 17.00uur tot zondag 19 juni, 15.00uur.

Waar:  Huis aan het Water in 1145 PM Katwoude. Wij zullen logeren bij de Overleekerhoeve in 1141 PE Monnickendam.

Voor wie: Jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar, die kanker hebben (gehad). Alle locaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. Heb je hulp of zorg nodig tijdens het weekend neem dan voordat je je aanmeldt even contact met ons op.

Kosten: Voor het weekend betaal je een eigen bijdrage ‘naar draagkracht’. Je kunt hierbij kiezen uit een eigen bijdrage van €85,-, €100,- of €115,-. Door een hoger bedrag te kiezen help je ons op weg om dit weekend volgend jaar weer te kunnen organiseren.  Vermeld onderaan het aanmeldformulier welk bedrag je wilt betalen. Na je aanmelding ontvang je via de mail de betalingsinformatie.

Deze prijzen zijn inclusief overnachting, maaltijden, snacks en alle activiteiten. Daarnaast is het nodig om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar). Ben je nog niet aangesloten? Doe dit dan hier

Meld je direct aan:

We gebruiken deze informatie om mensen samen te kunnen brengen voor carpoolen.
We vragen dit ivm de kamerindeling.
bv. vegetarisch, notenallergie, etc. We kunnen beperkt rekening houden met wensen die gaan over smaak.

LET OP: om iedereen deze unieke kans te geven hebben nieuwe deelnemers voorrang en komen de deelnemers van 2021 eerst op een wachtlijst te staan.

Voor dit evenemtent gelden de algemene voorwaarden.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.