Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Viore organiseert maandelijks een avond speciaal voor jongvolwassenen die kanker hebben (gehad): de PowerSooS. Tijdens de bijeenkomsten kan alles ter sprake komen. In deze groep heb je vaak aan een half woord genoeg. Er wordt een lekkere maaltijd verzorgd door een lieve gastvrouw en tijdens het eten praten we met elkaar. En als je niet wilt praten is dat ook goed. Je vindt hier afleiding, gezelligheid en contact met anderen.

Je bent welkom om vrijblijvend de PowerSooS te bezoeken, ook als het de eerste keer is dat je bij Viore binnenstapt: Schuif gezellig bij ons aan, wij zorgen voor een warme ontvangst in een gezellige groep! De bijeenkomsten worden begeleid door een gids (professional) en een gastvrouw van Viore.

Als je wilt deelnemen of als je meer informatie wil, kun je mailen naar aanmelden@viore.org of bellen met 035 685 35 32.

Meer informatie vindt je op de site van Viore.

 

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.