Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 14 mei komen weer bij elkaar voor de maandelijkse Meet-Up. Dit keer zullen we spelen om de Bingo- eer. Wat het extra gezellig maakt is dat we in plaats van cijfers roepen, liedjes laten horen! Wie heeft er als eerste één, twee of drie volle rijen en wie is de winnaar van de eerste volle kaart? Wij zorgen voor de nodige disco sfeer en jullie zorgen voor geoliede stembanden om mee te zingen!

Omdat voor deze meet-up het een en ander moet worden voorbereid, vragen we jullie in te schrijven via onderstaand formulier voor 7 mei. Er zijn 20 plekken voor de Disco Bingo, dus schrijf je op tijd in. Wij sturen een verrassingspakket naar alle deelnemers. Daarom vragen wij je adres in het onderstaand formulier.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.