Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Cocktailworkshop: shake it!

Op donderdag 27 mei organiseren wij nogmaals een cocktailworkshop voor iedereen die niet bij de vorige cocktailworkshop aanwezig kon zijn. Tijdens deze workshop gaan we onder begeleiding van een professionele bartender van Shake & Serve cocktails maken. Voor deze workshop ontvang je een volledig pakket thuis met alle benodigdheden. Je kunt hierbij kiezen voor een alcoholisch en niet-alcoholisch pakket. 

Omdat voor deze workshop het één en ander moet worden voorbereid, vragen we jullie in te schrijven via onderstaand formulier voor 17 mei. Er zijn 15 plekken voor deze workshop, dus schrijf je op tijd in. Schrijf je alleen in als je daadwerkelijk ook kan!

Je krijgt de bevestiging en aanmeldlink in je inbox, houd je spambox hiervoor in de gaten!

Voor vragen over deze meet-up kun je mailen naar charissa@jongerenenkanker.nl of bart@jongerenenkanker.nl. Hopelijk tot ziens op 27 mei!

De activiteiten worden georganiseerd voor jongvolwassenen specifiek tussen de 18 en de 35 jaar. Mocht je net iets ouder zijn en toch graag deel willen nemen, stuur dan even een mailtje naar activiteiten@jongerenenkanker.nl. Dan kunnen we kijken wat we kunnen doen. Wil jij ook actief worden binnen SJK en Meet-Ups organiseren? Stuur dan ook een mailtje naar bovengenoemd adres.

Deze gegevens hebben we nodig voor het versturen van het pakket

Lees hier de algemene voorwaarden

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.