Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ken jij de vlaggen van alle landen uit de wereld? Weet jij alles over sport? Of is jouw muziekkennis bovengemiddeld hoog? En heb jij kanker (gehad)? Schrijf je dan nu hieronder in voor de online pubquiz van Stichting Jongeren en Kanker. Ook als je niet goed bent in quizjes ben je van harte welkom om met lotgenoten in contact te komen. 

Je krijgt de bevestiging en aanmeldlink in je inbox, houd je spambox hiervoor in de gaten! Voor vragen over deze meet-up kun je mailen naar charissa@jongerenenkanker.nl of daan@jongerenenkanker.nl. Hopelijk tot ziens op vrijdag 11 juni!

De activiteiten worden georganiseerd voor jongvolwassenen specifiek tussen de 18 en de 35 jaar. Mocht je net iets ouder zijn en toch graag deel willen nemen, stuur dan even een mailtje naar activiteiten@jongerenenkanker.nl. Dan kunnen we kijken wat we kunnen doen.
Wil jij ook actief worden binnen Stichting Jongeren en Kanker en (online) activiteiten organiseren voor lotgenoten? Stuur dan ook een mailtje naar bovengenoemd adres.

Onze algemene voorwaarden vind je hier.