Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Laat de Italiaan in jezelf los door zelf pizza’s te gaan bakken tijdens onze online meet-up. Wij zorgen dat de ingrediënten op tijd bij jou thuis worden geleverd. Het enige wat jij moet doen is jezelf inschrijven onderaan deze pagina! Om 17:30 uur openen we de meet, waarna om 18:00 uur de workshop echt zal starten. Ook als je niet van pizza houdt ben je van harte welkom. Na afloop van de workshop is er namelijk genoeg tijd om met lotgenoten in contact te komen.

 

Je krijgt de bevestiging en aanmeldlink in je inbox, houd je spambox hiervoor in de gaten! Voor vragen over deze meet-up kun je mailen naar bart@jongerenenkanker.nl of daan@jongerenenkanker.nl. Hopelijk tot ziens op 15 december! 

 

De activiteiten worden georganiseerd voor jong volwassenen specifiek tussen de 18 en de 39 jaar. Mocht je net iets ouder zijn en toch graag deel willen nemen, stuur dan even een mailtje naar activiteiten@jongerenenkanker.nl. Dan kunnen we kijken wat we kunnen doen. Wil jij ook actief worden binnen Stichting Jongeren en Kanker en (online) activiteiten organiseren voor lotgenoten? Stuur dan ook een mailtje naar bovengenoemd adres.

Deze gegevens hebben we nodig voor het versturen van het pakket

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.