Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Heb jij zin in een gezellig avondje muziek luisteren samen met lotgenoten? Na het grote succes van vorig jaar gaan we op 11 februari weer online discobingo’en. Schrijf jezelf onderaan deze pagina in en ontvang een discobingo-pakket op jouw deurmat.
Wees er snel bij, want inschrijven kan maar tot 4 februari en vol = vol.

 

Je krijgt een bevestigingsmail met een link naar de meeting een paar dagen voor de activiteit, houd je spambox hiervoor in de gaten! Voor vragen over deze meet-up mag je mailen naar daan@jongerenenkanker.nl. Hopelijk tot 11 februari!

 

De activiteiten worden georganiseerd voor jong volwassenen specifiek tussen de 18 en de 39 jaar. Mocht je net iets ouder zijn en toch graag deel willen nemen, stuur dan even een mailtje naar activiteiten@jongerenenkanker.nl. Dan kunnen we kijken wat we kunnen doen. Wil jij ook actief worden binnen Stichting Jongeren en Kanker en (online) activiteiten organiseren voor lotgenoten? Stuur dan ook een mailtje naar bovengenoemd adres. 

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.