Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zing jij elke dag onder de douche mee met de hits van nu? Heb jij tijdens corona heel Netflix uitgespeeld? En heb jij kanker (gehad)? Schrijf je dan nu hieronder in voor de online pubquiz van Stichting Jongeren en Kanker. Ook als je niet goed bent in quizjes ben je van harte welkom om met lotgenoten in contact te komen. 

Je krijgt de bevestiging en aanmeldlink in je inbox, houd je spambox hiervoor in de gaten! Voor vragen over deze meet-up kun je mailen naar rachel@jongerenenkanker.nl of daan@jongerenenkanker.nl. Hopelijk tot ziens op 8 oktober!

 

De activiteiten worden georganiseerd voor jongvolwassenen specifiek tussen de 18 en de 35 jaar. Mocht je net iets ouder zijn en toch graag deel willen nemen, stuur dan even een mailtje naar activiteiten@jongerenenkanker.nl. Dan kunnen we kijken wat we kunnen doen. 

 

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.