Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Gezellig napraten over de zomeractiviteiten die al geweest zijn en voorpret delen over wat nog gaat komen? Of gewoon een keertje vrijblijvend proeven aan contact met lotgenoten? Het kan allemaal tijdens deze online meet-up!

Deze keer geen workshop of quiz, maar gewoon gezellig kletsen. Aanmelden is dus ook niet nodig. Meedoen? Klik dan op vrijdag 13 augustus tussen 19:30 en 20:30 op deze link (https://meet.google.com/nmx-mqps-nnx) en kom er gezellig bij!

See you!

 


De activiteiten worden georganiseerd voor jongvolwassenen specifiek tussen de 18 en de 35 jaar. Mocht je net iets ouder zijn en toch graag deel willen nemen, stuur dan even een mailtje naar activiteiten@jongerenenkanker.nl. Dan kunnen we kijken wat we kunnen doen. Wil jij ook actief worden binnen Stichting Jongeren en Kanker en (online) activiteiten organiseren voor lotgenoten? Stuur dan ook een mailtje naar bovengenoemd adres.

 

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.