Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wil jij het jaar op een leuke, lekkere en vooral gezellige manier beginnen? Geef je dan op voor onze cocktailworkshop op vrijdag 7 januari. Tijdens deze workshop gaan we onder begeleiding van een professionele bartender van Bars on Sight cocktails maken. Voor deze workshop ontvang je een volledig pakket thuis met alle benodigdheden. Je kunt hierbij kiezen voor een alcoholisch en niet-alcoholisch pakket. 

Omdat voor deze workshop het een en ander moet worden voorbereid, vragen we jullie in te schrijven via onderstaand formulier voor 31 december. Er is een beperkt aantal plekken voor deze workshop, dus schrijf je op tijd in. Schrijf je alleen in als je daadwerkelijk ook kan!

Na aanmelding ontvangen we de eigen bijdrage van 10 euro graag op rekeningnummer NL70 INGB 0004 6486 49 t.n.v. Stichting Jongeren en Kanker met als omschrijving eigen bijdrage cocktailworkshop [voornaam achternaam]. Je ontvangt een mail ter bevestiging van je aanmelding zodra we het geld binnen hebben. Houd hiervoor vooral je spambox in de gaten!

Voor vragen over deze meet-up kun je mailen naar charissa@jongerenenkanker.nl of bart@jongerenenkanker.nl. Hopelijk tot ziens op 7 januari!

De activiteiten worden georganiseerd voor jongvolwassenen specifiek tussen de 18 en de 39 jaar. Mocht je net iets ouder zijn en toch graag deel willen nemen, stuur dan even een mailtje naar activiteitencommissie@jongerenenkanker.nl. Dan kunnen we kijken wat we kunnen doen. Wil jij ook actief worden binnen SJK en Meet-ups organiseren? Of in het bestuur van onze stichting? Stuur dan ook een mailtje naar bovengenoemd adres.

Deze gegevens hebben we nodig voor het versturen van het pakket

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.