Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

We organiseren in samenwerking met het AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk digitale bijeenkomsten voor de naasten (ouders, partners, broers/zussen, nabestaanden) van jonge mensen met kanker.

Op woensdag 16 november is er een bijeenkomst voor partners van overleden AYA’s (jonge mensen, 18-39 jaar met kanker). Is jouw jongvolwassen partner overleden aan kanker en heb je behoefte om gelijkgestemden te ontmoeten? Voel je dan welkom bij deze bijeenkomst.

Op woensdag 5 oktober zijn er twee bijeenkomsten/groepen voor partners van AYA’s (jonge mensen, 18-39 jaar met kanker) in een curatief traject (DEZE GROEP ZIT VOL) en palliatief traject (IN DEZE GROEP IS NOG PLEK!). Dus ben je getrouwd of heb jij een relatie met iemand die kanker heeft (gehad)? Voel je dan welkom bij deze bijeenkomst. Geef bij je aanmelding even aan wat de prognose van jouw partner is, dan word je in de juiste groep ingedeeld.

Meer informatie vind je op onderstaande flyer, aanmelden kan door te mailen naar naasten@ayazorgnetwerk.nl o.v.v. de datum en voor welke groep je je wilt aanmelden.