Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

We organiseren in samenwerking met het AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk digitale bijeenkomsten voor de naasten (ouders, partners, broers/zussen, nabestaanden) van jonge mensen met kanker.

Op donderdag 31 maart is er een bijeenkomst voor partners van AYA’s (jonge mensen, 18-39 jaar met kanker) in curatief traject. Dus ben je getrouwd of heb jij een relatie met iemand die hopelijk zal genezen van kanker of inmiddels genezen is? En heb je behoefte om gelijkgestemden te ontmoeten? Dan is deze bijeenkomst geschikt voor jou!

Op woensdag 6 april is er een bijeenkomst voor partners van AYA’s (jonge mensen, 18-39 jaar met kanker) in palliatief traject. Dus ben je getrouwd of heb jij een relatie met iemand die (waarschijnlijk) niet meer beter wordt? En heb je behoefte om gelijkgestemden te ontmoeten? Voel je dan welkom bij deze bijeenkomst.

Meer informatie vind je op onderstaande flyer, aanmelden kan door te mailen naar naasten@ayazorgnetwerk.nl o.v.v. de datum en voor welke groep je je graag wilt aanmelden.