Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

We organiseren in samenwerking met het AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk digitale bijeenkomsten voor de naasten (ouders, partners, broers/zussen, nabestaanden) van jonge mensen met kanker.

Op donderdag 31 maart is er een bijeenkomst voor partners van AYA’s (jonge mensen, 18-39 jaar met kanker) in curatief traject. Dus ben je getrouwd of heb jij een relatie met iemand die hopelijk zal genezen van kanker of inmiddels genezen is? Dan is deze bijeenkomst geschikt voor jou!

Op woensdag 6 april is er een bijeenkomst voor partners van AYA’s (jonge mensen, 18-39 jaar met kanker) in palliatief traject. Dus ben je getrouwd of heb jij een relatie met iemand die (waarschijnlijk) niet meer beter wordt? Voel je dan welkom bij deze bijeenkomst.

Meer informatie vind je op onderstaande flyer, aanmelden kan door te mailen naar naasten@ayazorgnetwerk.nl o.v.v. de datum en voor welke groep je je graag wilt aanmelden.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.