Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

We organiseren in samenwerking met het AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk digitale bijeenkomsten voor de naasten (ouders, partners, broers/zussen, nabestaanden) van jonge mensen met kanker.

Op zaterdag 9 april is er een bijeenkomst voor ouders van AYA’s (jonge mensen, 18-39 jaar met kanker) in palliatief traject. Kan jouw jongvolwassen kind niet meer genezen van kanker en komt hij/zij (binnenkort) te overlijden? Heb je behoefte om gelijkgestemden te ontmoeten? Voel je dan welkom bij deze bijeenkomst.

Let op: deze bijeenkomst was in de eerste instantie gepland voor ouders van reeds overleden AYA’s, maar gezien de behoefte en aanmeldingen hebben we deze bijeenkomst aangepast naar de ouders van AYA’s in een palliatief traject. Is jouw kind al overleden en heb je behoefte aan contact? Voel je vrij om alsnog per mailcontact op te nemen.

Meer informatie vind je op onderstaande flyer, aanmelden kan door te mailen naar naasten@ayazorgnetwerk.nl o.v.v. de datum en voor welke groep je je graag wilt aanmelden.

AYA Naasten bijeenkomsten_Ouders van AYA palliatief trajectmaart-april2022

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.