Laden Evenementen

Elke 5 a 6 weken komt de lotgenotengroep Jongeren met Kanker bij elkaar op dinsdag of woensdagavond. We gaan samen koken en eten, bordspellen spelen, zeilen of gezellig met de sloep varen. Er is ook altijd ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is er ook altijd ruimte om professionals uit te nodigen die meer over een specifiek onderwerp kunnen vertellen.

De bijeenkomst wordt begeleid door Lia Paassen en aan het eind van de bijeenkomst spreken we samen een nieuwe datum af voor de volgende bijeenkomst.

Kom gezellig een keer langs als je wilt weten of de groep wat voor je is. Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Alles op een rijtje:
Datum: dinsdag 30 juli 2024
Tijd: 18:00 – 20:00 uur
Kosten: geen
Locatie: Huis aan het water, Katwoude

Aanmelden: via het aanmeldformulier op de website: https://www.stichtinghuisaanhetwater.nl/events/lotgenotengroep-jongeren-met-kanker/

 

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.