Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Ben jij nieuwsgierig naar wat er gebeurt voor LATER binnen het Máxima?
Kom dan naar de LATER MEET-UP die het Prinses Maxima Centrum samen met VOX, hét survivorsnetwerk van de Vereniging Kinderkanker Nederland, organiseert.
Wij nodigen je uit voor een boeiende en leerzame avond. We geven je een inkijkje hoe we werken aan betere kwaliteit van leven voor survivors van nu en van de toekomst. Hoe meten we de kwaliteit van overleven eigenlijk? En hoe wordt dit vertaald naar steeds betere zorg?
Ook is de première van de nieuwe documentaireserie ‘Van overleven naar leven’ van documentairemaakster en ervaringsdeskundige Annick Sickinghe en kun je met haar en mensen uit de serie van gedachten wisselen.Laat je inspireren, doe kennis op en ontmoet je deelgenoten. Let’s meet! Meld je nu aan voor de LATER Meet-up 2.0! Speciaal voor jou en je naasten.

Datum: 27 september 2023
Tijd: 19:00 – 21:45 uur
Locatie: Prinses Maxima Centrum Utrecht
Aanmelden: kan via de website.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.