Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Betekenis van Centra voor leven met en na kanker in de zorg rondom het Gezin & Kanker.
Om meer bekendheid te geven aan wat een centrum voor leven met en na kanker kan betekenen voor een gezin dat met kanker te maken heeft, organiseren Centra voor leven met en na kanker in regio Noord-Brabant op donderdagavond 19 januari een KankerTalkshow waarin de betekenis en vindbaarheid van het centrum voor leven met en na kanker centraal staat voor gezinnen met/na kanker.

PROGRAMMA KANKERTALKSHOW
Gezin & Kanker
De KankerTalkshow heeft een boeiend programma met inspirerende gasten. Centraal thema is Gezin & Kanker. De verschillende tafelgesprekken worden ondersteund met filmfragmenten uit de film ‘Kanker Leeft’ en uit de ‘Centra voor leven met en na kanker’.

Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom in De Cacaofabriek in Helmond. Om 19.00 uur start de KankerTalkshow waarin stil wordt gestaan bij de impact en beleving na de diagnose kanker. Hoe ga je om met alle emoties die hiermee gemoed zijn? Wat is de impact hiervan binnen het gezin en waar kun je terecht met alle vragen die er voorbij komen?

Na de pauze staat de betekenis van de centra voor leven met en na kanker centraal. Wat zijn de ervaringen van de zorgprofessionals met de centra voor leven met en na kanker. Hoe kijkt de medische wereld naar de psychosociale ondersteuning van de centra voor leven met en na kanker. En wat zijn de belevingen van een volwassene/ouder? Deze onderwerpen vormen een goede basis voor een boeiend dialooggesprek. Ook komt Daisy Veenstra aan het woord. Daisy staat bekend als de rappende psycholoog. Met haar muziek bereikt ze tienduizenden jongeren met lastige, maar urgente thema’s.

Alle verhalen en ervaringen van deze avond zijn een bron van inspiratie voor de toekomst.

Waar: De Cacaofabriek, Cacaokade 1, 5705 LA, Helmond.
Tijd: van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Vervoer: Gratis parkeren.
Gratis toegang, een donatie is welkom.

Aanmelden via: https://www.vickibrownhuis.nl/regionale-kankertalkshow/

Bron: https://www.vickibrownhuis.nl/regionale-kankertalkshow/

 

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.