Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Maandag 14 augustus zullen Janneke de Heus en/of Saskia Rietveld (ervaringsdeskundigen) de bijeenkomst begeleiden. D.m.v. korte en leuke opdrachten is er extra aandacht voor ieders verhaal en het uitwisselen van ervaringen. De ervaringen mogen zo breed mogelijk zijn. Dus het kan gaan over hoe je het ziek zijn en de behandelingen hebt ervaren, maar ook wat jij doet/hebt gedaan om de dag fijn door te komen, energie te krijgen, werk/studie/hobby’s weer op te kunnen pakken etc. Een perfecte gelegenheid om ook vragen te stellen aan de andere dames over hoe zij dingen hebben ervaren/gedaan/aangepakt. Dus echt een bijeenkomst om in gesprek te gaan met andere jonge, vrouwelijke lotgenoten die geraakt zijn door kanker.

Bijeenkomst is op maandag 14 augustus van 10:00-12:00 uur voor vrouwen van (circa) 25-45 jaar die kanker hebben of hebben gehad. Locatie Toon Hermans Huis Arnhem, Stadhoudersstraat 60, 6828 SM Arnhem. Kijk voor meer informatie in de agenda bij 14 augustus op de website www.thharnhem.nl. Hier kun jij je ook aanmelden.

Alles op een rijtje

Datum: Maandag 14 augustus 2023

Tijd: 10:00-12:00 uur

Locatie: Toon Hermans Huis Arnhem, Stadhoudersstraat 60, 6828 SM Arnhem

Kosten: Gratis

Aanmelden: Heel graag! Ga naar de activiteit op www.thharnhem.nl/agenda of mail naar aanmelden@thharnhem.nl.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.