Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Maandag 5 februari is er weer een bijeenkomst waarin we het samenzijn met andere jonge vrouwen centraal stellen.

Deze keer zal Anne Mogezomp-Heetkamp, van Soulshine Begeleiding de bijeenkomst verzorgen. Anne heeft een praktijk voor begeleiding bij rouw en verlies. Deze keer zullen we met elkaar in gesprek gaan en op onderzoek uitgaan. We gaan aan de slag met het thema ‘Herbergen van verlies’ n.a.v. het gelijknamige boek.

Deze ochtend word je meegenomen op reis. De reis die je maakt door jouw landschap van ziek zijn/behandelingen/uitslagen… Tijdens deze reis draag je jouw rugzak die gevuld is met ervaringen, herinneringen, maar ook met schatten. Samen gaan we onderzoeken wie en wat jij tegenkomt tijdens deze reis. En hoe jij jouw verhaal en ervaringen kunt herbergen. Voel je welkom deze ochtend waar alle reisverhalen kunnen worden verteld en gehoord.

Bijeenkomst is op maandag 5 februari van 10:00-12:00 uur voor vrouwen van (circa) 25-45 jaar die kanker hebben of hebben gehad. Locatie Toon Hermans Huis Arnhem, Stadhoudersstraat 60, 6828 SM Arnhem. Kijk voor meer informatie bij onze activiteiten in ons aanbod op de website www.thharnhem.nl. Hier kun jij je ook aanmelden.

Alles op een rijtje

Datum: Maandag 5 februari 2024 (i.v.m. voorjaarsvakantie 1e maandag van de maand)

Tijd: 10:00-12:00 uur

Locatie: Toon Hermans Huis Arnhem, Stadhoudersstraat 60, 6828 SM Arnhem

Kosten: Gratis

Aanmelden: Is verplicht, ga naar de activiteit op https://thharnhem.nl/aanbod/activiteiten/ of mail naar aanmelden@thharnhem.nl.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.