Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Maandag 11 december is er weer een bijeenkomst waarin we het samenzijn met andere jonge vrouwen centraal stellen. Maar deze keer hebben we geen inhoudelijke gespreksopdrachten, maar gaan we creatief aan de slag. Onze gastvrouw Els (tevens ook bloemiste) gaat deze keer met ons bloemschikken. Het thema is: “Jij verdient een lichtje.” Tijdens deze leuke opdracht is er genoeg ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en om ervaringen uit te wisselen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst, maar een donatie voor de materialen wordt wel zeer op prijs gesteld. Let op, er is plaats voor 12 deelnemers.

Bijeenkomst is op maandag 11 december van 10:00-12:00 uur voor vrouwen van (circa) 25-45 jaar die kanker hebben of hebben gehad. Locatie Toon Hermans Huis Arnhem, Stadhoudersstraat 60, 6828 SM Arnhem. Kijk voor meer informatie in de agenda bij 11 december op de website www.thharnhem.nl. Hier kun jij je ook aanmelden.

Alles op een rijtje

Datum: Maandag 11 december 2023

Tijd: 10:00-12:00 uur

Locatie: Toon Hermans Huis Arnhem, Stadhoudersstraat 60, 6828 SM Arnhem

Kosten: Gratis

Aanmelden: Is verplicht, ga naar de activiteit op www.thharnhem.nl/agenda of mail naar aanmelden@thharnhem.nl.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.