Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Maandag 11 september is er weer een bijeenkomst waarin we het samenzijn met andere jonge vrouwen centraal stellen. De invulling van de bijeenkomsten is altijd verschillend. Maar met behulp van korte en laagdrempelige opdrachten is er aandacht voor ieders verhaal en het uitwisselen van ervaringen. De ervaringen mogen zo breed mogelijk zijn. Dus het kan gaan over hoe je het ziek zijn en de behandelingen hebt ervaren, maar ook wat jij doet/hebt gedaan om de dag fijn door te komen, energie te krijgen, werk/studie/hobby’s weer op te kunnen pakken etc. Een perfecte gelegenheid om ook vragen te stellen aan de andere dames over hoe zij dingen hebben ervaren/gedaan/aangepakt. Dus echt een bijeenkomst om in gesprek te gaan met andere jonge, vrouwelijke lotgenoten die kanker hebben of hebben gehad.

Bijeenkomst is op maandag 11 september van 10:00-12:00 uur voor vrouwen van (circa) 25-45 jaar die kanker hebben of hebben gehad. Locatie Toon Hermans Huis Arnhem, Stadhoudersstraat 60, 6828 SM Arnhem. Kijk voor meer informatie in de agenda bij 11 september op de website www.thharnhem.nl. Hier kun jij je ook aanmelden.

Alles op een rijtje

Datum: Maandag 11 september 2023

Tijd: 10:00-12:00 uur

Locatie: Toon Hermans Huis Arnhem, Stadhoudersstraat 60, 6828 SM Arnhem

Kosten: Gratis

Aanmelden: Is verplicht, ga naar de activiteit op www.thharnhem.nl/agenda of mail naar aanmelden@thharnhem.nl.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.