Laden Evenementen

Maandag 11 november is er weer een bijeenkomst waarin we het samenzijn met andere jonge vrouwen centraal stellen. De invulling van de bijeenkomsten is altijd verschillend. Kijk op onze website wat het thema deze keer is. Met behulp van korte en leuke opdrachten is er extra aandacht voor ieders verhaal en het uitwisselen van ervaringen. De ervaringen mogen zo breed mogelijk zijn. Dus het kan gaan over hoe je het ziek zijn en de behandelingen hebt ervaren, maar ook wat jij doet/hebt gedaan om de dag fijn door te komen, energie te krijgen, werk/studie/hobby’s weer op te kunnen pakken etc. Een perfecte gelegenheid om ook vragen te stellen aan leeftijdsgenoten over hoe zij dingen hebben ervaren/gedaan/aangepakt. Dus echt een bijeenkomst om in gesprek te gaan met andere jonge, vrouwelijke lotgenoten die zelf ook geraakt zijn door kanker.

Bijeenkomst is op maandag 11 november van 10:00-12:00 uur voor vrouwen van (circa) 25-45 jaar die kanker hebben of hebben gehad.

Kijk voor meer informatie bij onze activiteiten in ons aanbod op de website www.thharnhem.nl. Hier kun jij je ook aanmelden.

 

Alles op een rijtje:

Datum: 11 november 2024

Tijd: 10:00-12:00 uur

Locatie: Toon Hermans Huis Arnhem, Stadhoudersstraat 60, 6828 SM Arnhem

Kosten: Gratis

Aanmelden: Is verplicht, ga naar de activiteit op https://thharnhem.nl/aanbod/activiteiten/ of mail naar aanmelden@thharnhem.nl.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.