Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wat je kunt verwachten

De Jong & Kanker is een groep voor jonge mensen in de leeftijd 18 tm 39 jaar die kanker hebben of hebben gehad. Net als jij. Plotseling staat jouw wereld op zijn kop en heb je veel vragen. Bijvoorbeeld over je opleiding, werk, voeding, sport, relatie en sexualiteit. Juist dan kan het fijn zijn om met leeftijdgenoten die hetzelfde meemaken bij elkaar te komen.

Plotseling staat jouw wereld op zijn kop en heb je veel vragen. Bijvoorbeeld over je opleiding, werk, voeding, sport, relatie en sexualiteit. Juist dan kan het fijn zijn om met leeftijdgenoten die hetzelfde meemaken bij elkaar te komen.

 

Bij Wij Allemaal komt Jong & Kanker een keer per maand bij elkaar op vrijdagavond tussen 18.00 en 20.30 uur. Om samen te eten, een workshop te volgen of gewoon om met elkaar of een buddy te praten.

Ben jij erbij? Meld je dan wel even aan bij het inloophuis of via info@wij-allemaal.nl.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.