Laden Evenementen

Samen met de Kite4Life Foundation organiseert Stichting Jongeren en Kanker op zaterdag 28 september weer een toffe JK-stranddag bij de Watersport Vereniging Zandvoort.

Tijdens de stranddag pakken we de powerkite op en spelen we gezellige strandsspelen. Genieten we van een heerlijke lunch en we sluiten de dag af met een gezellige BBQ.

Wil jij ook nog genieten van de laatste zomervibes met een dag aan zee, samen met lotgenoten? Meld je dan snel aan voor onze JK-stranddag bij de Watersport Vereniging Zandvoort!

Alles op een rijtje

Datum: Zaterdag 28 september 

Tijd: 11:00 – 18:00 uur, inloop vanaf 10:30 uur

Locatie: Watersport Vereniging Zandvoort, Boulevard Paulus Loot 1-Z, 2042 AD Zandvoort.

Doelgroep: Jonge mensen (16-40) die zelf kanker hebben (gehad),  zowel AYA’s als Kinderkanker overlevers, en hun directe naaste (partner/broer/zus/vriend(in)).

Kosten: Eigen bijdrage van € 20,- per persoon.

Aanmelden: kan via het aanmeldformulier hieronder.

 

Let op: na het invullen van het aanmeldingsformulier zal iemand van SJK per mail contact met je opnemen over je aanmelding. Check hiervoor regelmatig je Spam inbox. Wij merken geregeld dat mails vanuit ons in de Spam inbox terecht komen. Je aanmelding is pas definitief na het overmaken van de eigen bijdrage.

 

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.