Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op maandag 27 maart kun je als AYA (jongvolwassenen met kanker tot 40) meedoen aan twee bijzondere evenementen: een indoorcycling clinic door Rick van Kempen, fitnessmanager bij Hotel & Wellness Zuiver. Daarna kom je weer helemaal op adem tijdens een ademhaling-workshop door Ceasar oefentherapeut Wendy Brinkman.

Indoorcycling

Je gaat op een speelse manier kennismaken met indoor cycling oftewel spinning. In deze clinic zul je verschillende fietstechnieken gaan oefenen waarna deze in een lekkere workout van 30 minuten zullen terugkomen. Iedereen kan meedoen! De les is geschikt voor beginners maar ook gevorderden.

Ademhalings-workshop

De clinic gaat over wat ademhaling en ontspanning voor jou kan betekenen. Je kunt leren voelen hoe het met je gaat of wat je nodig hebt om je te helpen bij ontspanning, herstel, slaap, concentratie, en stressvermindering. Tijdens de clinic oefenen we samen verschillende ademhalingsoefeningen en leer hoe je deze voor jezelf kunt inzetten.

Waar en wanneer

Hotel en Wellness Zuiver Koenenkade 8 Amsterdam
Maandag 27 maart van 13:45 tot 16:00.

Deelname kost €7,50. Meer weten of al direct aanmelden? office@cancercarecenter.nl

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.