Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Als je jong (18 t/m 39  jaar) bent en kanker hebt (gehad), komt er veel op je af. In het ziekenhuis ontmoet je niet altijd gemakkelijk leeftijdgenoten. Daar willen we wat aan doen door voortaan maandelijks een vast ontmoetingsmoment te organiseren bij het Informatieplein Oncologie.

Een moment om elkaar te ontmoeten, samen te praten en eventueel te eten. Of dit te combineren met een sessie over een bepaald onderwerp waarover je meer wilt weten.

Meet up data

  • dinsdag 25 april van 15.00 – 17.00 uur
  • donderdag 25 mei van 16.00 – 18.00 uur

Onderwerp
Creatief aan de slag o.b.v. Marion.

Meer weten over AYA-zorg
Binnen HMC hebben we specifiek aandacht voor jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar die gediagnosticeerd zijn met kanker. Dit noemen we AYA-zorg. Meer weten? Kijk op de website van AYA-zorg.

Aanmelden

Graag even aangeven op welke datum je wilt komen en of je deze wilt combineren met één van de algemene sessies die voor iedereen toegankelijk zijn.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.