Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ben je toe aan even ontsnappen en je frustraties eruit gooien? Ga dan gezellig mee met onze dagactiviteit op zaterdag 16 oktober! We gaan deze dag (proberen te) ontsnappen uit een escaperoom en onze frustraties er letterlijk uitgooien door een potje bijlwerpen. Naderhand gaan we gezamenlijk nog een hapje eten. Een goede manier om samen met een groep gelijkgestemden een leuke dag te hebben. 

 

Voor wie: Voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar die kanker hebben of hebben gehad. Iedereen uit deze doelgroep is welkom, dus ook als je nieuw bent binnen SJK verwelkomen we je graag bij deze dagactiviteit!

We beginnen met de activiteiten om 14:45 en verwachten rond 20:00u klaar te zijn. De activiteiten vinden plaats bij The Circle in Veenendaal (provincie Utrecht), het eten is op dezelfde locatie bij restaurant Malle Balle.

Kosten: We vragen voor deze activiteiten een eigen bijdrage van €20,-, dit is inclusief het diner en een aantal drankjes. Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar). Na je aanmelding neemt Stichting Jongeren Kanker hierover binnen enkele dagen contact met je op. Aanmelden kan via deze pagina.

Corona maatregelen: Wij spelen in op de maatregelen die in oktober zullen gelden. Mocht de activiteit aangepast moeten worden of niet doorgaan door nieuwe maatregelen, zullen we je hier tijdig over informeren.

Als je vragen hebt over dit event stuur dan een e-mail naar charissa@jongerenenkanker.nl, we helpen je graag verder! 

Aanmelden Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze dag. Wil je zeker weten dat je mee kunt, schrijf je dan snel in via onderstaand formulier!

 

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.