Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Als je de diagnose kanker hebt (gehad) staat je wereld letterlijk op zijn kop en verlies je voor je gevoel misschien het stukje onbezonnenheid dat eigenlijk nog van groot belang is voor jongeren tussen de 18 en 39 jaar. Heb je zin om deze heerlijke onbezonnenheid weer te mogen ervaren tijdens een magisch verblijf in de Efteling? Lees dan snel verder.

Tijdens deze dagen kun je heerlijk genieten van ruige achtbanen, rustige attracties of lekker wandelen door het Sprookjesbos. Daarnaast zal de Efteling in deze periode helemaal omgetoverd zijn tot een prachtig Winterpaleis. Het is namelijk de Winterefteling! Gedurende deze dagen zal er uiteraard genoeg tijd zijn om ervaringen uit te wisselen met lotgenoten.

Voor wie: Jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar, die kanker hebben (gehad)

Kosten: Voor het dit evenement betaal je een eigen bijdrage ‘naar draagkracht’. Je kunt hierbij kiezen uit een eigen bijdrage van €85,-, €100,- of €115,-. Door een hoger bedrag te kiezen help je ons op weg om dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.  Vermeld onderaan het aanmeldformulier welk bedrag je wilt betalen. Na je aanmelding ontvang je via de mail de betalingsinformatie.

Dit is inclusief:
* 2 overnachtingen in een groepsaccommodatie in vakantiepark Bosrijk;
* 2 hele dagen toegang tot het Efteling park (donderdag en vrijdag)
* 2x avondeten (op woensdag- en donderdagavond)
* 2x ontbijt (op donderdag- en vrijdagochtend)
* 2x lunchpakket dat je in de ochtend zelf samen kunt stellen
* dranken gedurende ontbijt en diner. Voor de lunch zal iedereen wat aangeboden krijgen om mee te nemen naar het park

Dit is exclusief:
* overige consumpties in het park

Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar).

Deelnemers die in 2022 mee zijn geweest met de SJK Efteling activiteit worden eerst op een wachtlijst geplaats. Begin oktober (6 weken van te voren) zal de wachtlijst worden geïnformeerd of je mee kunt.

Wegens succes gaan we met dit jaar met twee groepen. De eerste groep gaat van woensdag 22 t/m vrijdag 24 november. De tweede groep gaat van woensdag 29 november t/m vrijdag 1 december. Met het formulier hieronder kun je aangeven voor welk moment je je wilt opgeven.

Heb je vragen? Dan kun je mailen naar danny@jongerenenkanker.nl.

Wil je mee naar de Efteling? Meld je dan hieronder snel aan!

Ivm een beperkt aantal auto’s dat op de Bosrijk Parkeerplaats geparkeerd kan worden, vragen we je indien dit mogelijk is met het openbaar vervoer te komen.
In de regel dien je zelfstandig door het park te kunnen. We kunnen bijvoorbeeld niet garanderen dat we je je kunnen helpen met het duwen van een rolstoel.
Als je beide momenten beschikbaar bent help je ons erg met het zo makkelijk mogelijk indelen van alle deelnemers. Begin oktober zullen we laten weten voor welk moment we je hebben ingedeeld.

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.