Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Als je de diagnose kanker hebt (gehad) staat je wereld letterlijk op zijn kop en verlies je voor je gevoel misschien het stukje onbezonnenheid dat eigenlijk nog van groot belang is voor jongeren tussen de 18 en 39 jaar. Heb je zin om deze heerlijke onbezonnenheid weer te mogen ervaren tijdens een magisch verblijf in de Efteling? Geef je dan snel op!

Tijdens deze dagen kun je heerlijk genieten van ruige achtbanen, rustige attracties of lekker wandelen door het Sprookjesbos. Daarnaast zal de Efteling in deze periode helemaal omgetoverd zijn tot een prachtig Winterpaleis. Het is namelijk de Winterefteling! Gedurende deze dagen zal er uiteraard genoeg tijd zijn om ervaringen uit te wisselen met lotgenoten.

Voor wie: Jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar, die kanker hebben (gehad)

Kosten: Voor het dit evenement betaal je een eigen bijdrage ‘naar draagkracht’. Je kunt hierbij kiezen uit een eigen bijdrage van €85,-, €100,- of €115,-. Door een hoger bedrag te kiezen help je ons op weg om dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.  Vermeld onderaan het aanmeldformulier welk bedrag je wilt betalen. Na je aanmelding ontvang je via de mail de betalingsinformatie.

Dit is inclusief:
* 2 overnachtingen in een groepsaccommodatie in vakantiepark Bosrijk;
* 2 hele dagen toegang tot het Efteling park (donderdag en vrijdag)
* 2x avondeten (op woensdag- en donderdagavond)
* 2x ontbijt (op donderdag- en vrijdagochtend)
* 2x lunchpakket dat je in de ochtend zelf samen kunt stellen
* dranken gedurende ontbijt en diner. Voor de lunch zal iedereen wat aangeboden krijgen om mee te nemen naar het park

Dit is exclusief:
* overige consumpties in het park

Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar).

Alle plekken zijn al vergeven, maar je kunt je nog aanmelden voor de reservelijst. Mocht er iemand afmelden dan zullen we je benaderen.

Je kunt je opgeven voor de reservelijst via onderstaand formulier voor.

Heb je vragen over dit evenement? Neem dan contact op met Marijke (marijke-hendrikx@jongerenenkanker.nl) of Bart (bart@jongerenenkanker.nl)

Ivm een beperkt aantal auto’s dat op de Bosrijk Parkeerplaats geparkeerd kan worden, vragen we je indien dit mogelijk is met het openbaar vervoer te komen.

Onze algemene voorwaarden vind je hier.