Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het is EINDELIJK weer SJK-borreltijd!

In het ziekenhuis kom je ze waarschijnlijk weinig tegen: andere jonge mensen met kanker. En dat terwijl het soms ontzettend fijn kan zijn om juist eens leeftijdgenoten te ontmoeten, die begrijpen hoe kanker het leven op z’n kop kan zetten.
Proosten jullie zaterdag 9 april 2022 met ons mee in het altijd gezellige Utrecht? Volop de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, of het juist eens een avondje ergens anders over te hebben onder het genot van een drankje!
Je bent van harte welkom om je partner, broer/zus, vriend(in) mee te nemen!

Wanneer: Zaterdag 9 april 2022
Tijd: inloop tussen 15:00 uur – 18:00 uur
Locatie: In Het Gegeven Paard in Utrecht – Vlakbij Centraal Station. Voor parkeergelegenheden kun je kijken op https://www.cafehetgegevenpaard.nl/contact/
We zullen een briefje ophangen met ‘SJK-borrel’, zodat we elkaar kunnen vinden! (Bellen/appen op 06-21423529 mag altijd)

Kosten: Eerste rondje op onze rekening, daarna reken je gewoon je eigen drankjes af. Dus je kunt het zo duur (of goedkoop) maken als je zelf wilt.
Aanmelden: Aanmelden is niet nodig, maar is zeer welkom. Dan weten we een beetje hoeveel mensen we kunnen verwachten!
Vragen: Stuur een mailtje naar activiteiten@jongerenenkanker.nl of een appje naar Marijke (0621423529)

 

De SJK-borrel wordt georganiseerd door een gezellige groep jonge mensen die kanker hebben (gehad). Houd het event in de gaten of de borrel door kan gaan i.v.m. COVID.