Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In het ziekenhuis kom je ze waarschijnlijk weinig tegen: andere jonge mensen met kanker. En dat terwijl het soms ontzettend fijn kan zijn om juist eens leeftijdgenoten te ontmoeten, die begrijpen hoe kanker het leven op z’n kop kan zetten.
Proosten jullie met ons mee in het hoge noorden? Volop de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, of het juist eens een avondje ergens anders over te hebben onder het genot van een drankje!
Je bent van harte welkom om je partner, een broer/zus of een vriend(in) mee te nemen!

Wanneer: Vrijdag 26 mei 2023
Tijd: inloop tussen 19:30 – 20:30, eindtijd = zolang het gezellig is
Locatie: Grand Café Time Out, Poelestraat 34-36, Groningen – We zullen een briefje ophangen met ‘SJK-borrel’, zodat we elkaar kunnen vinden!
Tafel helemaal links achterin (voorbij de bar) als je vanaf Poelestraat komt.
En meteen rechts om de hoek als je vanaf Forum kant komt. 

(Bellen/appen op 06-15021625 mag altijd)

Kosten: Het eerste rondje is van ons, daarna rekent iedereen gewoon zijn eigen drankjes af, dus je kunt het zo duur (of goedkoop) maken als je zelf wilt.

Aanmelden: Aanmelden is niet nodig, maar is zeer welkom (via mail of app). Dan weten we een beetje hoeveel mensen we kunnen verwachten! Aanmelden kan door te mailen naar activiteitencommissie@jongerenenkanker.nl

Deze borrel is een samenwerking tussen Stichting Jongeren en Kanker en VOX. Iedereen tussen de 18 en 40 jaar die kanker heeft of heeft gehad is van harte welkom!

Hopelijk tot dan!

Jouw ‘Jong en Kanker’ activiteit ook op deze kalender plaatsen?

Voor IPSO centra:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar jouw regio contactcentrum. Het regio contactcentrum controleert of het format volledig is ingevuld en of er al een activiteit is in de regio op dat moment. Als alles klopt, stuurt het regio contactcentrum het ingevulde format naar de JK-kalender.

Heb je IPSO gerelateerde vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda via jolandarubens@ipso.nl.
Voor kalender of Jong en Kanker project gerelateerde vragen kun je mailen naar rebecca@jongerenenkanker.nl.

Voor andere organiserende partijen:
Vul onderstaand format in en stuur deze naar de JK-kalender via een mail naar kalender@jongerenenkanker.nl.

Format JK-Kalender.