Doe je mee aan ons filmproject?
Je bent als jongvolwassene behandeld voor kanker en het behandeltraject ligt inmiddels achter je. Maar is de kanker voorbij na je behandeling?
Wat doe je om alle ellende en zorgen achter je te laten en je weer sterk en onafhankelijk te voelen? In hoeverre heeft de ziekte gevolgen voor je opleiding, werk, zorg voor kleine kinderen, relaties met anderen, familie, vrienden, liefde, daten en seksualiteit? Welke dromen, angsten en verlangens deel je en wat houd je verborgen voor de buitenwereld? Wat heb je nodig van de ander, wat zou je willen dat de ander van je wist zonder dat je er zelf over hoeft te beginnen?
Het onzegbare verbeelden en daarmee het gesprek op gang brengen. Dat is het idee achter de kunstprojecten van de F|Fort Foundation.
Wat houdt ons filmproject in?
De opzet is om het thema ‘van Overleven naar Leven’ op kunstzinnige wijze in beeld te brengen vanuit verschillende perspectieven en persoonlijkheden. De verhalen van 5 AYA’s worden samengebracht in een korte film van maximaal 30 minuten. De film zal worden ingezet voor educatie en voorlichting, voor iedereen die in het werk of privé met AYA’s te maken heeft, zoals zorgverleners, vrienden en familie, werkgevers en docenten.
Aanmelden!
Ben jij geïnteresseerd om jouw verhaal met ons delen voor ons filmproject? Maak dan een korte video met je telefoon van 3-5 minuten waarin je ons meeneemt in jouw wereld, jouw proces, jouw verhaal op jouw manier. Op basis van de aanmeldingen maken we een selectie voor vervolggesprekken.
De uiterste datum waarop je je filmpje kunt insturen is 20 oktober 2023.
Klik hier https://ffortfoundation.nl/remotion-filmvan-overleven-naar-leven/voor het aanmeldformulier en meer uitleg.
Recente berichten
AYA’s uit Radboudumc gezocht!
📢 Oproep aan AYA's: Jouw ervaring telt! 🙌 Heb jij in de afgelopen 3 jaar minimaal 2 gesprekken gehad met een klinisch arbeidsgeneeskundige in het Radboudumc? En wil jij bijdragen aan beter begrip en verbetering ...
Ervaring van Jolien (37) | Uitgezaaide baarmoederhalskanker
‘Ik voel me door lotgenotencontact minder alleen en meer begrepen’, Jolien Moens …
Eerste resultaten van de FROSA-studie
Seks en vruchtbaarheid zijn vaak vergeten onderwerpen bij jongvolwassenen die kanker hebben (gehad) en meer onderzoek was hard nodig. Vandaar dat Dr. Vicky Lehmann de FROSA-studie heeft opgezet. FROSA staat voor Fertility, Romance, and Sex ...