We zijn op zoek naar jonge mensen die tijdens en na kanker kampen met vermoeidheid. Wat kan wel, wat kan (nog) niet? Naast de mentale uitdaging, heeft je lichaam waarschijnlijk een klap te verduren gekregen. Je moet je leven anders inrichten. Dat is lastig, zeker als je midden in het leven staat en studie, werk, gezin en vrienden ook aandacht wilt geven. Je wilt zo snel mogelijk weer ‘je oude ik’ terug. Maar de ziekte en de behandeling laten zo hun sporen na, zoals vermoeidheid en een verslechterde conditie.

 

Wij zijn Healthy Chronos. Een jong bedrijf dat hard werkt aan een oplossing om jonge mensen met en na kanker te helpen om weer balans te vinden in het dagelijks leven. Onze slimme combinatie van smartwatch-technologie en een app om je activiteiten bij te houden, zorgt voor inzicht om je dagelijkse activiteiten bij te sturen. In minder dan 2 minuten per dag ben je klaar.

 

We zijn in mei gestart met een kleine groep jonge mensen die ons helpt onze oplossing te verbeteren. Wij willen hier graag meer jonge mensen met kanker bij betrekken.

Dat kan door mee te denken, maar ook door gratis deel te nemen in onze gebruikersgroep. Geen smartwatch? Geen probleem! Je kan er 1 van ons lenen.

 

Door de ervaringen op te halen, kunnen we mensen nog beter helpen. De inzichten delen we met de Stichting Jongeren en Kanker om te leren hoe nieuwe technologie kan helpen bij leven met en na kanker en onderzoek hiernaar.

 

Via de link vind je meer informatie en kan je je aanmelden

 

Of neem contact op met Pieter Beynen (mede-oprichter Healthy Chronos) als je meer wilt weten over dit initiatief:

 

pieter.beynen@healthychronos.com

06-17744579

Published On: juni 27th, 2023 /

Recente berichten

  • kanker en verzekeren

Kanker en verzekeren

januari 5th, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Kanker en verzekeren

Heb jij kanker (gehad)? Het is dan belangrijk om te weten dat kanker een grote rol kan spelen als jij je wilt verzekeren. Bij diverse verzekeringsvormen is het namelijk soms niet eens mogelijk om (binnen ...

Kanker en werk

januari 5th, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Kanker en werk

Als je kanker krijgt, staat je wereld op z’n kop. Je hebt net de diagnose kanker gekregen en wilt weten hoe je alles goed met je werk kunt regelen. Kun je nog wel blijven werken ...

Kanker en seks

januari 5th, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Kanker en seks

Kanker heeft invloed op de seksualiteit en intimiteit binnen jouw relatie. Er verandert veel, voor zowel jou als je partner. Jullie levens veranderen enorm vanaf het moment dat jij hoort dat je kanker hebt. Dit ...