We zijn op zoek naar jonge mensen die tijdens en na kanker kampen met vermoeidheid. Wat kan wel, wat kan (nog) niet? Naast de mentale uitdaging, heeft je lichaam waarschijnlijk een klap te verduren gekregen. Je moet je leven anders inrichten. Dat is lastig, zeker als je midden in het leven staat en studie, werk, gezin en vrienden ook aandacht wilt geven. Je wilt zo snel mogelijk weer ‘je oude ik’ terug. Maar de ziekte en de behandeling laten zo hun sporen na, zoals vermoeidheid en een verslechterde conditie.

 

Wij zijn Healthy Chronos. Een jong bedrijf dat hard werkt aan een oplossing om jonge mensen met en na kanker te helpen om weer balans te vinden in het dagelijks leven. Onze slimme combinatie van smartwatch-technologie en een app om je activiteiten bij te houden, zorgt voor inzicht om je dagelijkse activiteiten bij te sturen. In minder dan 2 minuten per dag ben je klaar.

 

We zijn in mei gestart met een kleine groep jonge mensen die ons helpt onze oplossing te verbeteren. Wij willen hier graag meer jonge mensen met kanker bij betrekken.

Dat kan door mee te denken, maar ook door gratis deel te nemen in onze gebruikersgroep. Geen smartwatch? Geen probleem! Je kan er 1 van ons lenen.

 

Door de ervaringen op te halen, kunnen we mensen nog beter helpen. De inzichten delen we met de Stichting Jongeren en Kanker om te leren hoe nieuwe technologie kan helpen bij leven met en na kanker en onderzoek hiernaar.

 

Via de link vind je meer informatie en kan je je aanmelden

 

Of neem contact op met Pieter Beynen (mede-oprichter Healthy Chronos) als je meer wilt weten over dit initiatief:

 

pieter.beynen@healthychronos.com

06-17744579

Published On: juni 27th, 2023 /

Recente berichten

Doe je mee aan het filmproject van F|Fort Foundation?

oktober 1st, 2023|Reacties uitgeschakeld voor Doe je mee aan het filmproject van F|Fort Foundation?

Doe je mee aan ons filmproject? Je bent als jongvolwassene behandeld voor kanker en het behandeltraject ligt inmiddels achter je. Maar is de kanker voorbij na je behandeling?   Wat doe je om alle ellende en ...

Deelnemers met een onzekere/slechte prognose gezocht! (CORD-AYA studie)

juli 20th, 2023|Reacties uitgeschakeld voor Deelnemers met een onzekere/slechte prognose gezocht! (CORD-AYA studie)

Samenvatting Deze studie is opgezet in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis - Nederlands Kankerinstituut. Het is een vragenlijststudie (CORD-AYA) voor jongvolwassen kankerpatiënten met een onzekere of slechte prognose. Iedere drie maanden wordt een vragenlijst ingevuld. ...