We zijn op zoek naar jonge mensen die tijdens en na kanker kampen met vermoeidheid. Wat kan wel, wat kan (nog) niet? Naast de mentale uitdaging, heeft je lichaam waarschijnlijk een klap te verduren gekregen. Je moet je leven anders inrichten. Dat is lastig, zeker als je midden in het leven staat en studie, werk, gezin en vrienden ook aandacht wilt geven. Je wilt zo snel mogelijk weer ‘je oude ik’ terug. Maar de ziekte en de behandeling laten zo hun sporen na, zoals vermoeidheid en een verslechterde conditie.

 

Wij zijn Healthy Chronos. Een jong bedrijf dat hard werkt aan een oplossing om jonge mensen met en na kanker te helpen om weer balans te vinden in het dagelijks leven. Onze slimme combinatie van smartwatch-technologie en een app om je activiteiten bij te houden, zorgt voor inzicht om je dagelijkse activiteiten bij te sturen. In minder dan 2 minuten per dag ben je klaar.

 

We zijn in mei gestart met een kleine groep jonge mensen die ons helpt onze oplossing te verbeteren. Wij willen hier graag meer jonge mensen met kanker bij betrekken.

Dat kan door mee te denken, maar ook door gratis deel te nemen in onze gebruikersgroep. Geen smartwatch? Geen probleem! Je kan er 1 van ons lenen.

 

Door de ervaringen op te halen, kunnen we mensen nog beter helpen. De inzichten delen we met de Stichting Jongeren en Kanker om te leren hoe nieuwe technologie kan helpen bij leven met en na kanker en onderzoek hiernaar.

 

Via de link vind je meer informatie en kan je je aanmelden

 

Of neem contact op met Pieter Beynen (mede-oprichter Healthy Chronos) als je meer wilt weten over dit initiatief:

 

pieter.beynen@healthychronos.com

06-17744579

Published On: juni 27th, 2023 /

Recente berichten

  • Kite4Life Foundation

Kite4Life Foundation: vrijheid en hoop ervaren

juni 17th, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Kite4Life Foundation: vrijheid en hoop ervaren

De mooie verhalen van onze samenwerkingspartners, die delen wij in deze serie partnerverhalen. Stuk voor stuk mooie organisaties en inspirerende personen die zich inzetten voor jonge mensen die kanker hebben of hebben gehad en hun ...

  • Themabijeenkomst ongewenst kinderloos na kanker

Themabijeenkomst ongewenst kinderloos na kanker 

mei 3rd, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Themabijeenkomst ongewenst kinderloos na kanker 

Wat als je een kinderwens hebt, maar je droom niet uitkomt? De diagnose kanker heeft veel gevolgen. Niet alleen tijdens het ziekteproces, maar ook daarna. Ongewenste kinderloosheid kan een van de langetermijngevolgen van kanker op ...

  • complementaire zorg bij kanker

Complementaire zorg bij kanker

april 8th, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Complementaire zorg bij kanker

Tekst: Lisanne de Groot Dit artikel verscheen in het JK Magazine 2020. Maar wat ik kan zelf nog meer doen? ‘Hè?! Borstkanker? Ik ben 28 jaar oud. Ik leef gezond. Ik sport regelmatig. Ik eet ...