We zijn op zoek naar jonge mensen die tijdens en na kanker kampen met vermoeidheid. Wat kan wel, wat kan (nog) niet? Naast de mentale uitdaging, heeft je lichaam waarschijnlijk een klap te verduren gekregen. Je moet je leven anders inrichten. Dat is lastig, zeker als je midden in het leven staat en studie, werk, gezin en vrienden ook aandacht wilt geven. Je wilt zo snel mogelijk weer ‘je oude ik’ terug. Maar de ziekte en de behandeling laten zo hun sporen na, zoals vermoeidheid en een verslechterde conditie.
Wij zijn Healthy Chronos. Een jong bedrijf dat hard werkt aan een oplossing om jonge mensen met en na kanker te helpen om weer balans te vinden in het dagelijks leven. Onze slimme combinatie van smartwatch-technologie en een app om je activiteiten bij te houden, zorgt voor inzicht om je dagelijkse activiteiten bij te sturen. In minder dan 2 minuten per dag ben je klaar.
We zijn in mei gestart met een kleine groep jonge mensen die ons helpt onze oplossing te verbeteren. Wij willen hier graag meer jonge mensen met kanker bij betrekken.
Dat kan door mee te denken, maar ook door gratis deel te nemen in onze gebruikersgroep. Geen smartwatch? Geen probleem! Je kan er 1 van ons lenen.
Door de ervaringen op te halen, kunnen we mensen nog beter helpen. De inzichten delen we met de Stichting Jongeren en Kanker om te leren hoe nieuwe technologie kan helpen bij leven met en na kanker en onderzoek hiernaar.
Via de link vind je meer informatie en kan je je aanmelden
Of neem contact op met Pieter Beynen (mede-oprichter Healthy Chronos) als je meer wilt weten over dit initiatief:
pieter.beynen@healthychronos.com
06-17744579
Recente berichten
Eerste resultaten van de FROSA-studie
Seks en vruchtbaarheid zijn vaak vergeten onderwerpen bij jongvolwassenen die kanker hebben (gehad) en meer onderzoek was hard nodig. Vandaar dat Dr. Vicky Lehmann de FROSA-studie heeft opgezet. FROSA staat voor Fertility, Romance, and Sex ...
KWF investeert 6,7 miljoen euro in verbeteren zorg voor jongvolwassenen met kanker
Stap dichterbij betere overlevingskansen en levenskwaliteit 18-39 jarigen. Persbericht: 22 november 2024 Jaarlijks krijgen in Nederland ongeveer 4000 jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot en met 39 jaar de diagnose kanker. Een op de ...
AYA BijKanker project: Jouw gezondheid meer in eigen handen
Interview en tekst door Meike Hendriks Foto’s: Corina van den Hurk, AYA BijKanker project Voor jongvolwassenen (18-40 jaar) die de diagnose kanker krijgen verandert het leven in een oogwenk. Als gevolg van de behandeling moet ...