Beste AYA’s.
Ik ben Pam Maatman en studeer beeldende therapie. Ik moet voor mijn afstuderen een onderzoek doen. Mijn onderzoek gaat over: “Op welke wijze kan beeldende therapie een bijdrage leveren aan het ervaren van zelfregie bij jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar met kanker, na de acute behandelfase.”
Voor dit onderzoek zou ik graag AYA’s interviewen tussen de 18 en de 39 jaar die beeldende therapie hebben gevolgd. Ik ben bijvoorbeeld benieuwd of jullie beeldende therapie als helpend hebben ervaren en of jullie na de therapie meer zelfregie hebben kunnen nemen. Maar ik ben vooral erg geïnteresseerd in jullie verhaal.
Het interview kan indien gewenst anoniem afgenomen worden. Dit stem ik persoonlijk met je af. Het interview kan digitaal of fysiek plaatsvinden en duurt een uur. Voorafgaand vraag ik je om een toestemmingsformulier te ondertekenen waarin je mij toestemming geeft om de informatie van het interview te mogen gebruiken voor mijn onderzoek. In het formulier staat ook beschreven of het interview anoniem wordt afgenomen. Mijn onderzoek kan worden gepubliceerd.
Ik kijk er naar uit om een van jullie te mogen interviewen. Mocht je het leuk lijken om mee te werken aan mijn onderzoek dan kun je je aanmelden op dit mailadres Pam.maatman@student.hu.nl. Ook kun je mij mailen wanneer je nog extra informatie wil hebben of nog vragen hebt.
Hopelijk tot snel.
Enthousiaste groetjes,

Pam Maatman

Published On: april 24th, 2023 /

Recente berichten

Vul jij de enquete over huidproblematiek bij AYA’s door kanker/en of behandeling in?

november 28th, 2023|Reacties uitgeschakeld voor Vul jij de enquete over huidproblematiek bij AYA’s door kanker/en of behandeling in?

Laat ik mij eerst voorstellen: ik ben Cato Steemers, derdejaarsstudent huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht en momenteel loop ik stage in het AVL bij de afdeling AYA-zorg. Daar verdiep ik mij in huidproblematiek bij AYA-patiënten. ...

Verder leven met of na kanker, hoe is dat voor jou?

oktober 29th, 2023|Reacties uitgeschakeld voor Verder leven met of na kanker, hoe is dat voor jou?

24 oktober zijn NFK en Stichting Jongeren en Kanker de nieuwe Doneer Je Ervaring-peiling ‘Verder leven met of na kanker, hoe is dat voor jou?’ gestart.  De uitkomsten van deze vragenlijst geven zicht op hoe lang na ...