Beste AYA’s.
Ik ben Pam Maatman en studeer beeldende therapie. Ik moet voor mijn afstuderen een onderzoek doen. Mijn onderzoek gaat over: “Op welke wijze kan beeldende therapie een bijdrage leveren aan het ervaren van zelfregie bij jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar met kanker, na de acute behandelfase.”
Voor dit onderzoek zou ik graag AYA’s interviewen tussen de 18 en de 39 jaar die beeldende therapie hebben gevolgd. Ik ben bijvoorbeeld benieuwd of jullie beeldende therapie als helpend hebben ervaren en of jullie na de therapie meer zelfregie hebben kunnen nemen. Maar ik ben vooral erg geïnteresseerd in jullie verhaal.
Het interview kan indien gewenst anoniem afgenomen worden. Dit stem ik persoonlijk met je af. Het interview kan digitaal of fysiek plaatsvinden en duurt een uur. Voorafgaand vraag ik je om een toestemmingsformulier te ondertekenen waarin je mij toestemming geeft om de informatie van het interview te mogen gebruiken voor mijn onderzoek. In het formulier staat ook beschreven of het interview anoniem wordt afgenomen. Mijn onderzoek kan worden gepubliceerd.
Ik kijk er naar uit om een van jullie te mogen interviewen. Mocht je het leuk lijken om mee te werken aan mijn onderzoek dan kun je je aanmelden op dit mailadres Pam.maatman@student.hu.nl. Ook kun je mij mailen wanneer je nog extra informatie wil hebben of nog vragen hebt.
Hopelijk tot snel.
Enthousiaste groetjes,

Pam Maatman

Published On: april 24th, 2023 /

Recente berichten

  • Themabijeenkomst ongewenst kinderloos na kanker

Themabijeenkomst ongewenst kinderloos na kanker 

mei 3rd, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Themabijeenkomst ongewenst kinderloos na kanker 

Wat als je een kinderwens hebt, maar je droom niet uitkomt? De diagnose kanker heeft veel gevolgen. Niet alleen tijdens het ziekteproces, maar ook daarna. Ongewenste kinderloosheid kan een van de langetermijngevolgen van kanker op ...

  • complementaire zorg bij kanker

Complementaire zorg bij kanker

april 8th, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Complementaire zorg bij kanker

Tekst: Lisanne de Groot Dit artikel verscheen in het JK Magazine 2020. Maar wat ik kan zelf nog meer doen? ‘Hè?! Borstkanker? Ik ben 28 jaar oud. Ik leef gezond. Ik sport regelmatig. Ik eet ...

Innovatief onderzoek naar kankergerelateerde vermoeidheid bij jonge mensen met kanker

april 5th, 2024|Reacties uitgeschakeld voor Innovatief onderzoek naar kankergerelateerde vermoeidheid bij jonge mensen met kanker

Health-Holland financiert innovatief onderzoek naar kankergerelateerde vermoeidheid bij jonge mensen met kanker Kankergerelateerde vermoeidheid is een ernstig probleem waar veel jonge mensen met kanker mee te maken krijgen. De vermoeidheid die optreedt als gevolg van kanker ...