Beste AYA’s.
Ik ben Pam Maatman en studeer beeldende therapie. Ik moet voor mijn afstuderen een onderzoek doen. Mijn onderzoek gaat over: “Op welke wijze kan beeldende therapie een bijdrage leveren aan het ervaren van zelfregie bij jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar met kanker, na de acute behandelfase.”
Voor dit onderzoek zou ik graag AYA’s interviewen tussen de 18 en de 39 jaar die beeldende therapie hebben gevolgd. Ik ben bijvoorbeeld benieuwd of jullie beeldende therapie als helpend hebben ervaren en of jullie na de therapie meer zelfregie hebben kunnen nemen. Maar ik ben vooral erg geïnteresseerd in jullie verhaal.
Het interview kan indien gewenst anoniem afgenomen worden. Dit stem ik persoonlijk met je af. Het interview kan digitaal of fysiek plaatsvinden en duurt een uur. Voorafgaand vraag ik je om een toestemmingsformulier te ondertekenen waarin je mij toestemming geeft om de informatie van het interview te mogen gebruiken voor mijn onderzoek. In het formulier staat ook beschreven of het interview anoniem wordt afgenomen. Mijn onderzoek kan worden gepubliceerd.
Ik kijk er naar uit om een van jullie te mogen interviewen. Mocht je het leuk lijken om mee te werken aan mijn onderzoek dan kun je je aanmelden op dit mailadres Pam.maatman@student.hu.nl. Ook kun je mij mailen wanneer je nog extra informatie wil hebben of nog vragen hebt.
Hopelijk tot snel.
Enthousiaste groetjes,

Pam Maatman

Published On: april 24th, 2023 /

Recente berichten

Ruben, dé ambassadeur van SJK

mei 23rd, 2023|Tags: |Reacties uitgeschakeld voor Ruben, dé ambassadeur van SJK

De vierentwintig jarige Ruben van Duijn uit Katwijk verkocht in 2021 ruim 300 zelfontworpen bootsvlaggen, om zo een bijzondere zeilreis voor zijn lotgenoten mogelijk te maken. Samen met een twintigtal andere jonge mensen die leven ...

Beeldende therapie, wat is jouw ervaring?

april 24th, 2023|Reacties uitgeschakeld voor Beeldende therapie, wat is jouw ervaring?

Beste AYA’s. Ik ben Pam Maatman en studeer beeldende therapie. Ik moet voor mijn afstuderen een onderzoek doen. Mijn onderzoek gaat over: “Op welke wijze kan beeldende therapie een bijdrage leveren aan het ervaren van zelfregie bij ...

Digitaal contact met je arts over kanker, wat vind jij?

april 13th, 2023|Reacties uitgeschakeld voor Digitaal contact met je arts over kanker, wat vind jij?

De zorg in ziekenhuizen verandert. Zo kunnen afspraken steeds vaker vanuit je eigen woonkamer plaatsvinden, bijvoorbeeld via beeldbellen. Ook kun je apps op je smartphone of tablet gebruiken om je gezondheid bij te houden. Ziekenhuizen ...